19. aug. 2012

Huskelapp!!

Her en huskelapp for all fremtidig bilstrikk: (kan jo hende det er flere enn meg som blir bilsyke, og derfor bør gjøre sine forberedelser godt??)

"Husk at all bilstrikk som inneholder økninger, fellinger eller mønster må pugges nøye utenat før avreise, eller ved eventuelle stopp underveis. Jeg blir bilsyk, og kan ikke stole på egen skumlesing underveis."

... Nå sitter jeg altså med to erme,(av de åtte nevnt i tidligere innlegg) de to lengste, som jeg av en eller annen grunn slutta å øke masketallet på etter 1/3 var strikka. Jeg liker i utgangspunktet litt smalere klær enn oppskriftene ofte legger opp til, men denne har flettemønster som fortsetter i raglanfelling, så jeg må ha nok masker til fellingene... Så her er det tatt opp 2/3 av den ene armen(total 40 cm) og den andre må taes etterpå. Denne bilstrikk tabben er smertefull, og setter forhåpentligvis sine spor av lærdom til fremtidigeprosjekter. Jeg starter på an igjen.... (selv om jeg har mest lyst til å kaste hele prosjektet, hadde det ikke vært for en raskt kommende bursdag hvor denne er nøye planlagt)

God søndag til deg som titter innom, og som forhåpentligvis ikke driver med repetisjonsstrikk pga dumme lesefeil som dette!!!


2 kommentarer:

  1. Usj, sånt er kjipt!
    Selv sverger jeg til glattstrikk.

    SvarSlett
  2. Kjedelige greier! Jeg blir ikke bilsyk men klarer utmerket godt å strikke feil i bilen likevel.

    SvarSlett