3. jan. 2014

Godt nytt år!! - med tilbakeblikk...

Da er startskuddet for 2014 gått! Og med friskt pågangsmot, kreativitet og masse ideer for det nye året kommer et lite tilbakeblikk på 2013.

Nå skal det sies at mitt strikke år ble nesten halvvert i fjor, med total strikkevegring i store deler av svangerskapet. Fra den bråstoppen kan vi jo starte med årets UFO - jeg skulle endelig strikke jakke til meg selv, bolen er strikket til ermedeling og det meste av armene er fullført, men derifra ble det ikke en maske til…
Så ble det altså ikke strikking til meg selv i år heller… et kjapt overblikk i bloggen gjør barna og deres venner til mottakere av alle plagg med unntak av noen par votter og luer.

Årets genser er Bloomsbury - brukt masse både tidlig høst og som mellomlag da den sitter ganske tight inntil og ikke krøller seg opp under jakke eller dress.
Årets jakke er boble jakken - tatt jublende imot av datteren. Stikket kun på restegarn som et artig "prøve ny strikkeoppskrift prosjekt", så ble det jammen en favoritt!
Årets risikoprosjekt er nok en gang julekjolen - hvor trådene festes når vi ser 3 nøtter til askepott selveste julaften. Vasking rekker vi ikke, men damping derimot gjør susen;)
Årets lue er dobbelrib lua - den måtte jeg strikke to av. Sitter godt på hodet, og med øreflapper i tillegg til vrangborden blir det godt isolert over ørene.
Årets votter får dattera stå for kåringen av: Ugle vottene! De har vært borte - dvs blitt lagt igjen mange steder i høst og heldigvis blitt funnet igjen hver gang!!! 
Årets må-bare-vente-på-oppskrift er uglegenseren - den er ikke kommet i bruk enda, men med ugler og lomme på magen har den blitt prøvd allerede… skal bare vokse litt først!
Jeg satser på en mer stabil strikkelyst i 2014!!! Og med alle nye strikkebøker og flinke designere er det såååå mye å glede seg til på strikkefronten!

… og jeg skal fremdeles prøve å strikke noe til meg selv, så får vi se om jeg lykkes i år? Jeg er jo halvveis om jeg skulle orke å ta fatt på ufoen øverst i innlegget… Eller kanskje jeg må strikke meg noe annet først, og bli så fornøyd at jeg bare må gjøre den ferdig??? Vi får se…

Tusen takk til alle dere som titter innom, og for koselige kommentarer og tilbakemeldinger i året som har gått, jeg leser dem alle!

Godt nytt år!!!


6 kommentarer:

 1. Godt nyttår til deg:-D Det er jo imponerende hvor mye som er kommet av pinnene dine til tross for strikkevegring og liten baby!

  Jeg heier på deg og ufo'en!

  SvarSlett
 2. Koselig gjensyn med mange fine strikkeplagg!

  Godt nytt strikkeår ønskes av Ingunn

  SvarSlett
 3. Nydelige strikkeplagg du har strikket i 2013. Ønsker deg et godt nytt år og gleder meg til å følge den i 2014 også.

  SvarSlett
 4. Mye flott som er kommet av pinnene her :) Gleder meg til å se hva som skjer i 2014

  SvarSlett
 5. Så heldige unger du har. Den prikkejakka synes jeg er helt nydelig, har rett og slett lyst å strikke lik til lillemor. Gleder meg å se mer…

  SvarSlett
 6. Koselig gjennomgang dette her! Mitt triks for fullføring er å sette en ønsket deadline, f eks sommerferien, og regne hvor mange cm jeg må strikke per uke for å komme i mål. Vips, så finner jeg igjen strikkelysta når jeg ser hvor fort centimetrene egentlig går unna:)

  SvarSlett