17. jan. 2014

Prinsevest på vent

Prinsevest eller Royal som den heter i den danske oppskriften er et mønster jeg har hatt liggende en stund. Når mageboeren viste seg å være nettopp en liten prins fant jeg et nøste i nydelig alpakka og strikket i vei.
Alpakka gir på ingen måte noen god "stitch definition" så du må nesten ta en titt på mønsteret for å forstå hvorfor jeg falt nettopp for denne. Jeg kjøpte oppskriften hos en Wilfert leverandør i Norge for flere år siden, men det er mulig å få gratis nå(link over). Dette er en "one skein wonder", her brukte jeg 45 g med Royal alpakka til Royal undertrøje på pinnenr 3.

Vesten er strikket i 0/3 mnd, og med gulpebaby har den ventet i lengste laget på å komme i bruk. Fremdeles en del gulp, men den kan ikke ligge her ubrukt! Jeg trenger flere vester, og har flere oppskrifter liggende klar til strikk… Men det må nok bli i superwash til denne karen.


5 kommentarer:

 1. Så flott den var! Jeg har også hatt dilla på vester, har strikket en del til mine to! Ha en koselig helg, Happy Knitting!

  SvarSlett
 2. Oi, der var jo faktisk en liten krone - så det først på mønsteret. Kjekke plagg til de små, det er godt med litt ekstra som luner rundt kroppen:)

  SvarSlett
 3. Kjempesøt! Det er så vakkert med vester på søte små prinser:)

  SvarSlett
 4. Nydelig♡ Det er så koselig med vester! De er fine på, og ikke minst morsomme å strikke!:) Gleder meg til å se flere vester hos deg:)

  God søndagskveld:)

  SvarSlett
 5. Så søt :) superwash er nok lurt til gulpebabyer ja.

  SvarSlett