22. jan. 2014

Baby i sort?

Ja, hva med baby i sort?? Noen ganger er tilfeldighetene herlige! Jeg strikka denne jakka i høst fra boka "vintage strikk", detaljer om jakken finner du i dette blogg innlegget. Da lovet jeg å komme tilbake med bilde av jakka i bruk. Jeg satte på sorte knapper den gang, og i en arvepose fant jeg hjemmestrikka sort bukse i rette størrelsen (ca 3-6 mnd), perfekt match! Da har jeg fått meg et aldri så lite sett:) Og siden jeg som så mange andre ikke er super glad i bukse strikk vil jeg bare si: Tusen takk!!

Nå som vi har feira at sola er tilbake er det endelig litt tid for fotografering igjen! Dagslys er fantastisk deilig!! Og gir mye penere blogg bilder…
På pinnene har jeg igjen (som i fjor på denne tida…) et aldri så stort egostrikk. Denne gangen prøver jeg meg på hverdagsjakka i blåfarger. Akkurat nå er jeg kommet til 8 cm vrangbordsstrikk på pinne 2,5… det holder hardt! Jeg har tatt meg selv i å se etter nye prosjekter i dag… Skal prøve å legge dem pent i kø. Håper å få jakka i bruk i løpet av denne vinteren! Her har vi jo snø til mai, og våren er 2 dager i juni, så jeg burde jo ha tid nok??


10 kommentarer:

 1. Det er deilig med arvetøy til de små, de vokser jo så fort og klarer ikke "bruke opp" plaggene før de er for små. Og når det matcher så fint er det jo supert!
  Det så ut som ei deilig jakke.
  Det må være utrolig godt å få sola tilbake, her har vi nå sol (i teorien) hele året. men den mørkeste tiden føles likevel veldig mørk når sola gjemmer seg bak skyene. Jeg vet jeg ikke burde klage over mørket når vi sammenlikner med dere, men det er nå her jeg bor og jeg savner lyset likevel;)
  Hold ut - vrangborder går over:)

  SvarSlett
 2. Den jakken var nydelig! Og svart gjorde seg absolutt :)

  SvarSlett
 3. Så herlig strikk på lille gullet ditt! Lykke til med hverdagsjakken, den er kjempefin! Ha en koselig kveld!

  SvarSlett
 4. For et staselig antrekk han har fått seg da:-) Jeg er heller ikke spesielt glad i å strikke bukser så jeg blir overlykkelig når ungene får maskinstrikka ullbukser i gave fra oldemor hver jul.

  Enig med deg i at det er herlig å ha sola tilbake. Utrolig hvor mye man setter pris på dagslyset her nord:-)

  Gleder meg til å se egostrikken din!

  SvarSlett
 5. Åh, for et utrolig nydelig sett! Likte veldig godt denne jakka, kanskje jeg må kjøpe boka likevel:) Jakka passet perfekt til buksa! Helt enig, det er deilig at dagslyse begynner å komme igjen!

  SvarSlett
 6. Så herlig sett! Skjønner ikke helt hvor det sorte er, da... Enda så mye jeg stirrer :p er ikke buksa sjøgrønn og jakka grå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Buksa er helsort… men det deilige dagslyset (!) ville ikke avbilde den så mørk. Jakken er sånn brun-grå med sorte knapper:)

   Slett
 7. Lekkert!!! Å så godt med dagslys igjen!!! :)

  ...må ikke glemme at den jakka skal være ferdig på flyplassen 13. feb...hihi ;)

  klem fra forblåste sør :)

  SvarSlett
 8. Et flott sett, jakken var lekker, hilsen Beth

  SvarSlett
 9. Flott sett! Jeg likte jakka veldig godt:)
  Så deilig med dagslys igjen! Det er bare å nyyyte;)

  SvarSlett