31. jan. 2014

Mr. Ringo

En, rettere sagt to, eller kanskje vi skal kalle dem Herr og fru? Uansett Ringo er et vottemønster, med artige detaljer. Tommelen former halen, og en har en for- og en bakside på votten. Ringo har også et søskenbarn, Elwood, som man får i samme oppskriftspakke. Jeg registrerer at det ikke bare er hos oss vi stadig leter etter vottene. Så da blir det et nytt par til votte kassen til storesøster. De går nok helst i kategorien "by-votter" siden de er strikka i babyull og ikke kommer til å tove noe… men vi trenger da det og! I alle fall nok til at mammaen kan få strikka et artig mønster?
Jeg måtte lete i dag for å finne vottene igjen til fotografering. De forsvant når siste tråd var festa. De er prøvd og godkjent av Storesøster, men det var ikke mulig å få tatt bilder med de på (lokal streik). Votte mønsteret er laga i 2 størrelser, jeg har strikka det minste. Et aldri så lite "inni-mellom-strikk" for så å fortsette på egostrikken som går myyye saktere enn jeg skulle ønske. (Tålmodighet trenes på utholdenhets nivå akkurat nå…)
Dette er en idiotsikker oppskrift hvor det er umulig å strikke to høyre-votter. Det er ulike mønsterkart til hver vott. Så da ble det klaff på første forsøk! Strikket på pinne 2,5 i noen gram Babyull fra dale og sandnes.


13 kommentarer:

 1. Søte votter i fine farger! Og litt utenom det vanlige, det liker jeg!

  SvarSlett
 2. Så kule votter. Minner meg på at jeg har disse på to-do listen min jeg også. Kanskje jeg skal ta frem pinner og garn og legge opp til slike i helgen. Takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 3. Så stilig vottemønster :)

  SvarSlett
 4. Artige votter! Det har en tendens til å bli litt "innimellomstrikk" hos oss alle.

  God helg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Utrolig kule votter! Likte at tommlene utgjorde halen. Denne oppskriften skal jeg merke meg:)

  SvarSlett
 6. Kjekt med idiotsikre votter! Temmelig kule også, vil jeg påstå!:)

  SvarSlett
 7. Så gøyale votter, jeg likte at det var forskjellige mønster på for og baksiden og tommelen som hale!
  Enda en ting som frister:)

  SvarSlett
 8. Så kule! Disse blir nok en favoritt:)

  SvarSlett
 9. Så søte votter! Og selvfølgelig trenger man by-votter!;)

  SvarSlett
 10. Så utrolig kul disse vottene var da. Artig mønster.
  Klem

  SvarSlett