31. jan. 2013

Endelig en nykommer!

Da er det jammen meg på tide med en nykommer her på bloggen. Det har vært en del repetisjonsstrikk nå i januar. Både etter eget ønske og andres gave ønsker, gøy at strikkede gaver settes stor pris på!!!

Så altså la meg presentere: "Bloomsbury kids" 
Genseren er strikket ovenfra og ned og har et flott blondemønster som går over armene i front og som en søyle bak. Denne blir nok passende når sneen slipper taket i mai;) Modellen tok villig genseren på, men måtte bestikkes for å fotograferes - mobiler er særdeles populært - spesielt om hun får se bilder av seg selv! Så takk til en engasjert Pappa som stiller opp for å underholde i fotograferingsøyemed!
Oppskriften er velskrevet og enkel å følge. Mønsteret lar seg raskt lære utenat, slik at det ikke må hentes frem ved hver anledning det byr seg å få strikket noen masker. En maske her og en maske der... blir tilslutt (les en uke med sykt barn...) en genser!!
Mønster: "Bloomsbury kids" av Svetlana Volkova
Garn: Nepal fra Drops, 215 g
Pinnenr: 5 og 5,5
Str: 2 år


9 kommentarer:

 1. For en nydelig genser :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Veldig morsom konstruksjon, sånn har jeg ikke sett før.

  SvarSlett
 3. Så fin den var! Hmm...har en del Nepal liggende, tenke, tenke :) Fin farge også :)

  SvarSlett
 4. Så fin! Takk for tipset, denne tror jeg nesten havner på strikkelista mi :-)

  SvarSlett
 5. Skikkelig fin genser! For en flott farge :)

  SvarSlett
 6. Utrolig fin genser! Har sett på denne en stund,men har garn som passer til pinne 3,5. Ser jo at du er en erfaren strikker,kan jeg spørre om du har noen tanker om hvor mange flere masker jeg må legge opp på pinne 3,5? Skal strikke str 1 år..😊 hilsen Ane

  SvarSlett