14. jan. 2013

Hyrdinden, snedronningen og kejserens nye klæder

For noen år siden så jeg noen flotte oppskrifter laget basert på inspirasjon fra H.C. Andersens eventyr. Da jeg ikke lenge etterpå kom over en bok som omtalte dette bestilte jeg den umiddelbart! ... joda, boken jeg fikk inneholdt mange flotte oppskrifter, men jeg kunne ikke finne Hyrdinden, snedronningen og kejserens nye klæder. Jeg fant dem etterhvert som enkelt oppskrifter hos pinnsvindesign.no, men kun for salg med isager garn... det kunne fort bli dyrt.

Litt historisk informasjon jeg nå vet som jeg ikke visste da: I 2009 jobbet Annette Danielsen og Marianne Isager på samme prosjekt - strikkeoppskrifter inspirert av H.C. Andersens eventyr. De laget hver sine oppskrifter hvorav den ene gav de ut i bokform og den andre solgte dem som enkelt oppskrifter med garn. Heeeeeelt til slutten av 2012!!! For nå er endelig Helga Isagers oppskrifter også kommet i bokform - og kan kjøpes uten garn... Da kan den taes frem når jeg skal til på et av de prosjektene, direkte fra bokhylla! (Min er bestilt fra pinnsvin design i Bergen) JIPPI!!!

2 kommentarer:

  1. Enkeltoppskriftene til hyrdinden og keiseren har ligget i hyllen siden da... de er så fine! Og så kommer jeg meg aldri i gang.

    SvarSlett
  2. Å, denne så fin ut!! Har snust litt på eventyroppskriftene før. Takk for tips:-)

    Forresten, tror det er Marianne Isager, mammaen til Helga Isager, som har laget oppskriftene:-)

    SvarSlett