4. jan. 2013

Takk for hjelpen!

Så gøy at flere lot seg engasjere i knappevalg:) Det ble de knappene med flest stemmer denne gangen! Snøen laver ned ute, endelig vil mange si, jeg lar meg ikke like lett begeistre over akkurat det... men, men... Inne har vi skapt oss et lite glimt av vårstemning:
Nyt det mens du kan mamma... Ganske så klar beskjed fra lillesnuppa her. Det måtte bestikking til for å få en liten foto-session, og vesten og knappene skulle studeres nøye. Om de gikk gjennom sensuren kun på grunn av bestikkelsen er foreløpig uvisst, det finner vi ut neste gang mammaen ønsker å ta på denne vesten. (Det har allerede blitt insistert på skifting til rosa en gang tidligere i dag...)
Enkel vest fra Pickles. Strikket fra boka deres i str 2 år.  Rask og enkel strikk, som bare må bli bra! Den sitter veldig fint på, og tåler en aktiv ettårings krumspring og faller pent på plass igjen!
Å løpe barbeint er en stooooor glede. Hun benyttet også anledningen til å snappe med seg mammaens strikketøy som lå i veska, fullt klar over at mammaen gjerne ville fotografere. Alt kan nyttes til egen fordel!!! Ja, ja - det er utrolig artig å følge utvikling både av personlighet, egenskaper og fysikk!! Vi koser oss masse:) 


4 kommentarer:

 1. En skikkelig fin vest med de fineste knapper. Godt nyttår til deg. ;-)

  SvarSlett
 2. Vesten ble veldig flott på også!!Håper snuppa vil bruke den noen ganger iallefall :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin vest! Jeg synes fargen er så nydelig, håper frøkna di vil bruke den fremover :) PS! Du ble trukket ut som en av vinnerne i giborten min, se i dette innlegget: http://handmadebysynnove.blogspot.no/2013/01/and-winner-is.html

  SvarSlett
 4. Hehe, godt det er vilje ;) Prøver meg på en vest her nå i mørk blå - så får vi se om den blir brukt, eller om det må bli rosa/lilla neste gang ;)

  Knappene ble forresten veldig fine! :)

  Joi

  SvarSlett