10. jan. 2013

Sitat: "Verdens beste sokker!"

Et vennepar fikk nettopp barn nummer to. De bor et stykke unna og kom innom i romjulen slik at vi fikk beundre den nye verdensborgeren. Sokkene søstera fikk da hun ble født satt på små ben... Verdens beste sokker -sier mammaen! Hun har mange par hjemmestrikka sokker - men det er disse som foretrekkes; de har langt skaft og sitter veldig godt på foten, det eneste paret som ikke blir sparka av i løpet av en natt! Om oppskriften kan deles slik at hun kan alliere seg med mormor for å få flere?? Absolutt!!!
Oppskriften er "Ullent eventyr" sin oppskrift - som ligger i bloggens arkiv på denne adressen her.

Jeg hadde noen kursdager = effektive strikkedager i starten av et nytt år, så da fikk jammen den nye verdensborgeren sitt eget par. Når jeg først var i gang ble det ett til... det første forsvant lynraskt , man var maken til disse. Strikka i Drops baby merino på pinne 2,5 - 25 g pr par.


7 kommentarer:

 1. Supersøte og nusselige :-)

  SvarSlett
 2. Kjempesøte! Jeg strikket også en variant av disse en gang og brukte dem hele tiden. :)

  SvarSlett
 3. Nydelige! Og tusen takk for link til oppskrift. Disse må jeg bare strikke, det kommer to babyer i min nærmeste familie snart :)

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Flotte sokker! Det er gull verdt å få sokker som sitter godt på foten, jeg hater sokker som må settes på mange ganger i løpet av en dag på små bein. Det er også kjekt med knyting for å få de til å sitte på!

  SvarSlett
 5. jepp, disse er heeelt supre til små viltre føtter! Fin rosafarge du hadde valgt :)

  SvarSlett
 6. Søte sokker. Det kommer til å bli strikket flere slike sokker her også snart.

  SvarSlett
 7. Har strikket slike sokker i barselgaver jeg også og fått kjempe gode tilbakemeldinger, de er og blir de beste babysokkene disse. En veldig kjekk gave med andre ord. Kjempe stilig lue med nydelig fargevalg i forrige innlegg.

  SvarSlett