3. feb. 2013

Se hun strikker... til seg selv!!

Det finnes mange både bevisste og ubevisste strikkesperrer. I mitt tilfelle - baby og barnetøy går mye raskere å strikke enn voksen tøy! Vel... om en sammenligner maskeantall og pinnestørrelse kan det raskt nærme seg antall masker som skal forflyttes for å ferdigstille et plagg, lite eller stort.

Denne gangen har jeg fått god hjelp av strikkeoppmuntrer mannen min. Han ytret bekymring over en "for raskt voksende" strikkegarderobe i størrelse 2 år og lurte på om det ikke kunne være fint å strikke noe til seg selv?? Det hjelper jo også at ei venninne akkurat avslutta en nydelig jakke til seg!

Litt søking på Ravelry og litt titting i egen favorittliste - det ble Textura av Matilde Skår. Så blir det spennende å se da om den kan passe tilslutt. (Fordelen med å strikke baby og barnetøy er at om en er sikker på at det er for stort vil det bli passe i fremtiden! Jeg satser absolutt ikke på samme taktikk for meg selv;))
Så da er jeg i gang med litt egostrikk (forhåpentligvis når slutt resulatet foreligger også...) I en blåfarge denne jakka. Nevnte jeg at når jeg først var i gang og det var salg på garn i slutten av januar handla jeg like godt inn til to ego prosjekter til??? Så får vi se da, om jeg klarer å holde motivasjonen oppe. 

*Litt regeljustering er gjort for meg selv; siden dette blir et relativt stort prosjekt å ha i veska etterhvert kan jeg nå tilllate meg 3 samtidige strikk. Bare må ha kafè strikk som er lite nok til å passe i veska sammen med alt det andre jeg putter opp i den, som gjør at det til tider blir trangt om plassen...

6 kommentarer:

 1. Det er jo lov å strikke til seg selv! Jeg har også startet på denne jakken, syns strukturmønsteret er så fint :)

  SvarSlett
 2. Ja, man må strikke litt til seg selv også! Denne jakka har jeg også sett på, den er så fin:-) Gleder meg til å se din ferdig!

  SvarSlett
 3. Viktig med egostrikking :-)
  Mønsteret er knallfint !!

  SvarSlett
 4. Oioi, den var knallfin!!! Gleder meg veldig til å se den ferdig!!!!!! :)

  Joi

  SvarSlett
 5. Godt å kunne strikke til seg selv av og til! :) Jeg har alt for mange prosjekter på pinnene men ingen til meg selv så snart tror jeg at jeg må ta meg tid til litt egostrikk :) Gleder meg til å se jakken færdig!Den er jo helt nydelig :)

  SvarSlett
 6. Venter veldig på inspirerende oppdatering :)

  Joi

  SvarSlett