21. okt. 2011

Tid for innekos!

Regnet slår mot ruta, og snøen kryper nedover fjellsidene utenfor... Det er masse tid til innekos:-) På en liten handletur i dag ble det til fredagskaffen; - Kanelsnurrer - digre! fra den lokale bakeren. Og en stor kopp kaffe brygga på nykvernede kaffebønner da vi kom hjem...

Teppet fikk jeg tilslutt festa trådene på... luksus å ha flere tepper til prinsessa; nå er det ett i vogna og ett i vugga... snart ett i bilen - og ett ekstra;-) å så deilige og varme i alpaca! Minuset må være at de slipper fra seg litt "støv" over alt... men, men:-)


Mønster: Boka Strikking - gammel teknikk i ny design
Garn: Drops Alpaca
Pinnenr: 5

Og vugga... den kommer fra min morfar (prinsessas oldefar) og brukes stadig av nye verdensborgere i familien! Et nydelig møbel som har plass midt i stua...

2 kommentarer:

  1. Hehe, litt tepper å velge blandt ja!!! Du er jammen god! Her har jeg vel to halvferdige liggende + ett i hekling som endte som et lite teppe til dukkesenga ;)

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Tips til alpakkaplagg som loer; vask på kaldt program i vaskemaskinen, det skal visstnok "loe vekk" det som er til overs :)

    SvarSlett