16. okt. 2012

Høst med og uten rim!

Det gikk ikke mange dagene fra inspirasjonskilden i bladene utenfor lå på bakken etter en natt med kraftig vind, nå to dager seinere er bladene belagt av rim! Det er vel et tydelig tegn på at det går mot kaldere tider... Da håper jeg at en liten alpakkavest kan gi god høstvarme til en ny verdensborger!
Jeg har brukt Inca Alpakka fra Rauma, er utrolig glad i fargepaletten deres på dette garnet. Men det gjør at litt justeringer blir nødvendig; Jeg har brukt masketallet fra str 2-3 år og lengden til 1 år. Passer da trolig gjennom den kommende vinteren!


Garn: Inca Alpakka, Raumagarn (55 g)
Pinnenr: 3
Str: 1/2 - 1 år (Strikka i str 2-3 år i masketall)

Høst er det jammen blitt! Både ute og på bloggen... Jeg velger å levere denne som mitt bidrag på pinnekrokens utfordring som har temaet: Høst, i oktober. 


13 kommentarer:

 1. Vakker sak! Og takk for trøsten ;)

  SvarSlett
 2. Denne var jammen fin i gul også du! Tror snart jeg må prøve meg på en ny søknad om noe annet enn rosa og lilla ;)

  Joi

  SvarSlett
 3. Så fin! Takk for inspirasjonen :-)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin vest i søt farge :)

  SvarSlett
 5. Veldig veldig søt vest. Har ikke sett så mange farger fra Inca, denne var iallfall fin!
  Nina ;o)

  SvarSlett
 6. Kjempefin farge! Jeg er veldig enig med deg angående fargepalettene til Inca, det garnet finnes i utrolig mange flotte farger! Jeg er ikke så glad i å strikke med alpakka selv, men det hindrer meg ikke fra å imponere hvor fine enkelte plagg blir i nettopp alpakka :)

  SvarSlett
 7. For en vakker, liten alpakkavest :)

  SvarSlett
 8. for en nydelig liten vest!

  SvarSlett
 9. Heisann. Nydelig vest! Jeg ramla over bloggen din i dag, og herlighet for ei dame du er. Så mye fint du strikker, også så mye! Jeg fant en Nøstebarn-dress med striper som jeg falt veldig for. Tenker jeg "låner" ideen til en guttedress:) Takk for mange gode ideer. Stikker nok innom bloggen din i ny og ne, heretter.

  SvarSlett
 10. Nydelig høstvest!

  Takk for bidraget til Pinnekrokens høstutfordring!

  Hilsen Eirin
  -Pinnekroken-

  SvarSlett