28. okt. 2012

En vinner på glatt føret!

Så kom altså vinterstormen mye før venta denne gangen... Vinterdekk uten pigger fra ifjor skulle gjøre nytten, frem til nye piggdekk skulle på rundt juletider. Vinterstormer kommer som regel etter nyttår! Vel... Jeg ble sittende fast i en helling på kanskje 30 cm og kom ikke av flekken. Alle forsøk endte med is, is og mere is. Vi fikk tilslutt dytta bilen (en 7 seter) over kneika - og kjørte pent men jevnt hjemover. Et hvert stopp i en liten oppover helling kunne jo resultere i en natt i bilen. Puh, snakk om thriller på vei hjem fra trivelig strikketreff som resulterte i kjøring i de sene nattetimer... Piggdekk ble satt på hos dekkfirmaet med ledig time dagen etter! 
Og vinneren av bloggfeiringen er trukket: Jeg har fått god, tilfeldig trekke hjelp av random.org. Så da er det Injosa som kan kose seg med nytt garn og nye knapper! Send meg en mail med adressen, så kommer det snart pakke i posten:)

Jeg gleder meg til å besøke nye blogger i morgen, flere nye bekjentskaper for meg etter bloggfeiringen! Tusen takk til alle som var med på feiringen - Det må nok snart feires igjen!!!

Snø og is har omgitt oss som nevnt de siste dagene. Garnet over ligger og godgjør seg til neste prosjekt. Ja, blåtimen setter også snart inn her, nå når vi har gått over til vintertid! Det er bare å fyre i peisen og nyte klare flotte og kanskje litt i mørkeste laget dager!!! 


2 kommentarer:

  1. Så kjekt og tusen takk.

    SvarSlett
  2. Gratulerer til vinneren! Og nervepirrende kjøretur, gitt! En natt i bilen frister lite.

    SvarSlett