12. jul. 2012

Ny Sommerfavoritt!

Det har ikke skjedd enda, og jeg jobber like iherdig hver gang for å unngå det... så i dag har det vært planlegging, nøsting og pakking av strikkeprosjekter til noen uker sørpå med familien... ja, for jeg kan jo ikke gå tom for arbeid!

Og i år skal jeg jammen prøve meg på sommerstrikk med min nye sommerfavoritt, fordi det ikke svetter som annet ullgarn på pinnene - wollmeisen!
... også var det å finne litt forskjellige sommerprosjekter da... hm... det lilla og gule skal være kafè/skravlestrikk til en snuppekjole. Det grønne er tenkt til et litt mer sånn "følg med i oppskriften"- sjal! Så får vi se om jeg holder meg til planen eller skifter prosjekt sammen med strikkende søringer;)?

I forgrunnen sees det som akkurat nå er på pinnene: (ja, jeg har bare ett prosjekt på pinnene om gangen for å tvinge meg selv til å gjøre det ferdig før jeg får starte på neste... Har alltid mye flere prosjekter i tankene enn tid til å strikke...:)) Det er Vega av Signe S. Simonsen, som også har designa lille Persille og Nova-kjolen. Det blir nok en nova her også etterhvert, når mottakeren er litt mer gående enn krypende... Vegaen må nok vises på modell når den er klar:) Strikkes i deilig Skinny Bugga! - en annen favoritt... også supert sommer-strikke-garn for meg som ikke bruker bomull til annet enn kluter!

Da er vi klar for Gode dager med familie og venner:) 
Nyt sommeren du også!!!


3 kommentarer:

 1. Det var en herlig fargepalett! Viktig å planlegge sommerstrikketøyet nøye:-)

  God ferie!

  SvarSlett
 2. Jeg måtte bare laste ned Vega-mønsteret med en gang! Kan strikkes til tantebarnet som ankommer om et par måneder, uansett om det blir gutt eller jente :-)
  (Litt forskjellig annet som må strikkes ferdig først, da...)
  Takk for tipset :-)

  SvarSlett
 3. Rart dette denne panikken for å bli fri for strikketøy på tur!
  Det er ikke så viktig at det er strikket så mye mens jeg er på tur bare jeg vet at muligheten er der. Jeg har opplevd å strikke mer enn beregnet og blitt fri. Det var et lite mareritt!
  Så her pakkes det rikelig, så får heller noe annet ligge igjen hjemme om det blir plassmangel.....
  Kos deg på ferie. Blir spennende å se resultatene etterhvert.

  SvarSlett