25. feb. 2012

loppe-knappe-skatt

Jeg driver iherdig (ikke nødvendigvis ivrig - men nødvendig...) i ryddebransjen om dagen! Nå fikk jeg endelig beundret en av mine knappeskatter!

Av en eller annen grunn(?) har jeg alltid vært glad i brukt- og loppemarkeder! Da er jo sverige ett lekeland for sånne som meg:-) Men, det er en stor utfordring med å kjøre E4 fra nord til sør og samtidig skulle stoppe på loppiser... Fartsgrensen er 110 km/t og skiltene med loppis står gjerne bare ett par hundre meter før avkjørselen... om ikke i avkjørselen... Da blir det jo en umulighet noen ganger for en tålmodig sjåfør å prøve å følge med på konas plutselige "STOPP" utbrudd! Vi fikk med oss de fleste... noen forsvant før vi rakk å svinge av dessverre... ja, ja... kanskje en annen gang?! :-)

Ett av de stedene vi stoppet var det en dame som solgte unna håndarbeids overskudd!!! Masse flotte stoffer, blonder og alt mulig av hobby-relaterte materialer... Jeg husker ikke alt jeg fikk med meg der i fra, men ihvertfall 25 m blonde til 100 kr og dette knappe-skatteglasset til 55 kr! Jeg har selvfølgelig gjort en liten opptelling og utregning... med 317 knapper i glasset blir det den nette sum av 17,35 øre pr stk...Og innholdet i glasset ser du her; fullt av perleknapper (3 ulike modeller) pastellknapper og sjekk de artige klokkeknappene... bare for å nevne noe;-)

5 kommentarer:

 1. Et herlig knappe-funn! =)

  SvarSlett
 2. En vældig knappe-skat. Det ser fint ud med så mange forskellige knapper:-)

  SvarSlett
 3. Fantastiske knapper:-) Som små sukkertøy..!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Så heldig du var med knappeskatten. Å som jeg misunner deg å gå på loppis :-))
  Ha en riktig fin uke.

  SvarSlett
 5. Morsomt å komme over noe slikt da! Knappevalget er jo en vesentlig del av alt som skal ha knapper på seg, så man kan jo aldri få for mange å velge mellom!

  SvarSlett