3. feb. 2012

Himmelblå bakvendt kjærlighet...

...på pinne! Noen kjoler bare vet en at kommer til å komme på pinnene en dag... denne har jeg visst om lenge... Jeg har to "elementer" jeg er veldig glad i, som ofte figurerer på interiør og alt mulig hobbystash: Det er perler og hjerter! Lenge prøvde jeg å motstå fristelsen når ett eller begge av disse elementene gjorde seg gjeldene i ulike sammenhenger... nå har jeg innsett at om det blir med perler eller hjerter blir jeg stort sett veldig godt fornøyd;-)


Denne søte kjolen har hjerter i bærestykket. Men når jeg hadde strikket den nesten ferdig likte jeg bedre hjerteplasseringen på det som i oppskriften var ment å være bakstykket... Det er forsåvidt ingen forhøyninger bak, så det ble derfor enkelt å velge knapper til bak-knepping i stede! (Som nevnt i forrige innlegg hadde jeg jo kun en snau meter igjen av hespet, så da var det greit å heller hekle hemper til knappene i stede for å åpne ei ny hespe for å strikke stolpe...) Da kunne jeg bruke noen av de litt større perlefarga hjerteknappene også:-)

 

Før knappene ble sydd i, ble kjolen prøvd på en liten vennine-modell str 1 år som var innom på besøk... den satt fin fint bakvendt. 

Garnvalget er jeg forøvrig veldig godt fornøyd med - jeg brukte skinny bugga - første gang jeg strikker med dette garnet (venter jo hele tida på rett prosjekt til lager-garn) Jeg var nesten euforisk her jeg strikka og har beskrevet det underveis til andre strikkeglade som at: "garnet danser over pinnene...":-) Gleder meg til å strikke mer i dette garnet! Heldigvis er det igjen å få tak i:-) Gran: Skinny Bugga (123 g - nøyaktig 1 hespe)
Pinnenr: 3 og 3,5
Str: 12 mnd

12 kommentarer:

 1. Helt enig - denne kjolen må strikkes en gang :-) Flott eksemplar og lekker farge!

  SvarSlett
 2. Smelt! Det var en super søt kjole!! Elsker fargen!!

  SvarSlett
 3. Den kjolen er helt nyyydelig! Har den på lista mi jeg og. Garnet du har valgt passet jo kjempefint til kjolen :) God helg!

  SvarSlett
 4. Så fin den ble. Og herlige knapper. Skinny bugga, er det stor forskjell fra vanlig bugga? Hatt mitt første møte med det garnet nå, vanlig bugga altså

  SvarSlett
  Svar
  1. Vanlig bugga inneholder 10% mer kashmir mer enn skinny bugga... så den er nok enda mykere!

   Slett
 5. Så flott kjole! Nydelig farge og de søteste knappene:-)

  SvarSlett
 6. Kjempefin kjole! Jeg har også strikket denne, og gjorde som deg - jeg snudde den bak-frem. Den er jo finest sånn :)

  SvarSlett
 7. Nydelig! Garn og mønster passet så godt sammen og fargen er vakker rett og slett. :)

  SvarSlett
 8. Knallfin! Jeg er glad i hennes mønstre, det blir så fine resultat. Bugga høres veldig digg ut, men akkurat nå tør jeg ikke prøve det siden jeg har litt mye utgifter på bilen siste mnd til at det kan bli noe garnkjøp denne måneden. Flott farge!

  SvarSlett
 9. Det var en nydelig kjole. God helg!

  SvarSlett
 10. Knallfin i ein flott farge! :o)

  SvarSlett
 11. Nydelig farge på en liten kjole:-) gøy å se at noen velger annet enn rosa og lilla til ei lita prinsesse:-) Elsker fargen:-))

  SvarSlett