17. jan. 2012

Winter baby booties

På alle måter ser jeg at babyen vokser fort - som hun skal! Det gjelder bare for mammaen å henge med underveis:-) På enkelte ting ser en forandringer og nye tillærte ting fra dag til dag... men på andre ting - tenker da spesielt på klær - der er de plutselig bare for små!!!

Sokkene strikket til hentesettet har vært forsøkt brukt i leeeengste laget, men jo, nå er de også for små... Vi har sokker i flere varianter, men de var jo utrolig greie da, de lyse, som passa til det meste...??

Disse bootiesene var det min søster som hadde funnet i en blogg for en tid tilbake (husker dessverre ikke hvor) og da hun var på besøk i høst og viste meg dem kjøpte jeg oppskriften umiddelbart slik at de ikke skulle gå i glemmeboken, men heller i strikkemønsterpermen! Jeg har stadig tenkt på dem, men det er ikke slik strikk jeg kan ha i veska og dra frem over alt... Litt konsentrasjon mens mannen var på helgevakter satte fart på sakene:


Mønsteret på disse er på engelsk (overskriften har vel gjerne røpet det allerede:-)) Utrolig lett fattelig notert ned, med bilder underveis! Jeg likte godt fellingen over foten, artig med høyre og venstre "sko", og vha kjedemasker blir det såle på også:-)

Og knappe valg... jeg har jo mange fargerike knapper i lageret etterhvert, likevel lander jeg ofte på perleknapper! I dette tilfellet safer jeg slik at de kan brukes sammen med alt av tøy i snuppegarderoben;-)


Pinnenr: 2,5
Garn: Dale babyull (27 g)
Str: 0-6 mnd

De er vel strengt tatt i minste laget allerede, men tok den minste størrelsen som gjennomkjøring av mønsteret... så blir det nok strikket større etterhvert, for disse var artige å strikke!!

9 kommentarer:

 1. Åh, de ble jo supersøte!!!! Gleder meg til å se de i virkeligheten...håper du tar de med nedover ;) Å hjerteknappene passet perfekt! :)

  SvarSlett
 2. Kjempesøte booties! Disse fikk jeg lyst til å prøve. De lekre knappene pynter virkelig opp. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Nydelige babyboots :o)

  SvarSlett
 4. Så herlige de er;0)

  SvarSlett
 5. Så utrolig søte :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kommentar på bloggen min, så koselig :) Guri, så skjønne tøfler du har laget!!! Så flink du er!!!:D Heldig!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fine småsko til småfoten! Flotte effekter.

   Slett
 7. Så skjønne!!!

  SvarSlett
 8. NYDELIG! Fikk lyst å lage de, selv om jeg ikke har noen å lage til :)

  SvarSlett