18. jan. 2012

Finn en feil...

Jeg har i høst vært nøye i planlegging av nye prosjekter som kunne vente i innkjøp til januarsalget... Den lokale garnbutikken har 25% på alt garn 2 ganger i året - da er det tid for å fylle opp lageret! Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle være ekstra flink - jeg gikk igjennom garnlageret i forkant og fant ut at det var så å si ingen garn i rosafarger der. Det var argumentet overfor min mann, vi har ei lita prinsesse, men jeg har ingenting prinsessegarn!!

Så i dag ble han med sin stakkars fru som ikke hadde prinsessefarger i lageret, på shopping... dvs: han trilla vogn i byen mens jeg brukte tiden godt inne i garnbutikken. Ingen klaging på lang tid i butikken - vi tok oss tid til en matbit og god kaffe før vi kjørte hjem igjen... så langt var alle godt fornøyd!!

Når jeg så tar frem garnet jeg har kjøpt for å legge det på plass i hylle/skuffe-systemet oppdager jeg en ting:


Ja, du ser det kanskje du også??? Hvor er det Rooooosa garnet???? Min mann føler seg lurt... og jeg må på shopping igjen;-)

Nevnte jeg forresten at sparte penger er tjente penger??? Jeg må vel kunne si at jeg tjente så mye penger i dag at jeg har litt å handle for i morgen også;-)!

10 kommentarer:

 1. Så klart du kan handle litt i morgen også,når du sparte så mye i dag og rosa garn må en jo ha når det er en liten prinsesse i huset;0)

  SvarSlett
 2. Hihi... kjenner meg igjen der..! Går inn i butikken med et formål, og starks jeg er innenfor glemmer jeg alt som var av formål og lar meg "overtale" av alt det andre fine garnet.. hihi. Det er lov, og i hvert fall på salg! :)

  SvarSlett
 3. Gode farger på garnet du har kjøpt, så det får du helt sikkert brukt. Så ta en tur til. Klart du må ha rosa garn! Gjør vi ikke noe annet galt enn å kjøpe litt for mye garn, så lever vi godt med den synda! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Morsomt å kjenne igjen seg selv i andre:-) Har opplevd det samme et par ganger selv må jeg si.. Dette er jo en lidenskap, og da er det ikke lett å være behersket og kontrollert, og dermed gjennomføres ikke alltid planlagte handlinger...
  Kjøp rosa garn og kos deg!!!
  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 5. Hvordan klarte du det da??
  Jeg har omvendt problem, Rosa i alle varianter. Synes forestn jeg ser noe lilla der..... Så da så :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg velger å tro at det er ammetåka... ;-)

   Slett
 6. Hahaha...den var god. Men det er jo alltid greit å ha en grunn til å dra på shopping en gang til. :) Og du har jo fått masse lekkert garn. :) For å være ærlig trodde jeg først feilen var det ene oransje nøste jeg. :)

  Ha ei super helg!

  SvarSlett
 7. hehe.. moro moro! Nå har du iallefall en god grunn til å shoppe i morgen også^^

  Kjolen jeg strikket til dåpsfesten heter Bloom av Georgie Hallam.
  Den kan du finne på Ravelry :) Og den anbefaler jeg veldig å strikke. Mener å huske at oppskriften var på engelsk, men var veldig enkel og strikke for det om :) Også er øvre del av kjolen strikket i ribb, så den kan passe veeeeeldig lenge. Er en kjole for de aller minste, og en tunika/topp for de litt større prinsesser ;)

  SvarSlett
 8. Hehehe... Det er utrolig hvor fort man kan bli avledet av å komme inn i en garnbutikk altså... Jeg virrer rundt uten mål og mening jeg, uavhengig om jeg har tenkt å handle på impuls, "bare kikke" eller har liste i lomma liksom....

  SvarSlett
 9. Hihi, nå måtte jeg le litt. Ikke alltid man får med seg det som er ærendet nei. Og selvsagt må du handle litt til, for prinsessegarn må man ha i samlinga! Jeg hadde alt for lite i følge min treåring, så mulig jeg må på handling jeg også ;)

  Ønsker deg ei flott (strikke)helg!

  SvarSlett