23. jan. 2012

Startskuddet for høstgarderoben!

Ja, det er vel kanskje litt tidlig å starte på høstgarderoben? Men nå har jeg god tid... og kan prøve å planlegge litt(!) og slippe å strikke etterhvert som behovene oppstår... Jeg har vært på salg og handla høst og vinterdress, samt tynn ull:-) *godt fornøyd* ... og når jeg i tillegg har fått mannen min til å være enig i at vi sparer mye på at jeg strikker mellomlaget (mellom ull og ytterdress) selv, da kan jeg handle garn og bruke tid til strikking med god samvittighet!


Så først altså ei bukse... kan du se ribben? Det var ribben i sidene som gjorde at jeg bare "måtte" strikke denne buksa. Ribben går i sida, utifra livribben og ender i kantribben nederest i benet...

En av utfordringene med å strikke i god tid er at ingen av klærne kan settes på modellen til blogging... *sukk* for ribben kommer så godt frem når den sitter på... Bruk gjerne linken under til å se buksa på en modell!


Garn: Drops merino ekstra fine (127 g)
Pinnenr: 3,5 og 4,5
Str: 12-18 mnd

9 kommentarer:

 1. Kjempefin bukse. Og supert å være tidlig ute da. :)

  ha ei flott uke!

  SvarSlett
 2. Når det gjelder strikk, kan det aldri strikkes for tidlig :) De fleste plagg er ikke akkurat gjort på en dag! Kjempefin bukse! Jeg har snust på denne bukse selv siden den ble lagt ut på drops. Du får blogger om brukervennlighet og hvilket terningkast du vil gi den når den er kommet i bruk :) Ha en god dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er litt spent på brukervennligheten selv også... så skal prøve å huske å komme tilbake til dette til høsten:-)

   Slett
 3. Godt med alt som er gjort er nå min mening!
  Smart med den ribbestrikken i siden. Ser for meg at det da blir en litt smal bukse som vokser med barnet, eller tenker jeg helt feil??
  Mye flott å få kjøpt i butikken men ingenting slår hjemmestrikket, så stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har satsa på at ribben gjør at den kan vokse med en stund... ;-)

   Slett
 4. Den ligger i køen, men akkurat nå er han som trenger flest ullbukser vokst forbi det mønsteret, og jeg skal vente litt for å se hvilke ullbukser som overlever til å arve til frøkna :)

  Veldig stilig med den ribben i siden! Og fin i ensfarget, da er det så greit å kombinere.

  SvarSlett
 5. Så fin bukse da! har sett på det mønsteret flere ganger:)

  Godt å være tidlig ute av og til da:) Ullbukser får man aldri for mange av, jeg syns desverre dem er litt kjedelig å strikke, så vi har litt for få til mine to :)
  Garnet er jo så mykt og godt- min favoritt:)

  SvarSlett
 6. Kjempefin bukse.. Aldri for tidlig å strikke til høstbruk.. jeg har strikka noe som passer noen år fram i tid til min lille;)

  SvarSlett
 7. Denne så super ut!!! Takk for at du gjor meg obs på denne modellen! :)

  SvarSlett