1. des. 2011

Sommerfugl i vinterland

Det som skulle vært hvit vinter har virkelig glimret med sitt fravær i år... Her i nord har jeg erfart at snøen kan komme i september og bli liggende til våren(som er dagen før sommeren:-)) Denne høsten har det som for de fleste ellers i landet vært veldig annerledes. Nå i november skyter roser nye skudd?? Ja, da er det vel ikke så rart at det dukker opp noen sommerfugler i desember heller?? Omtenksomt plassert med pepperkakeduken i bakgrunnen:-)


Mønster: Cascade (gratis)
Garn: Dropse Merino Ekstra Fine
Pinnenr: 4 og 4,5
Str: 1 år

Denne jakken er strikket fra toppen og ned. Veldig artig å strikke den veien! Jakken går raskt å strikke og mønsteret er lett å forstå:-) Jeg strikket i litt tynnere garn enn oppskriften tilsier og justerte det med ett par flere raglanøkninger og ett blad mer i lengde! Blir spennende å se den på... ca til sommeren! Da er nok sommerfuglene på plass igjen ute også (i hvertfall sørpå)

4 kommentarer:

 1. Kjempefin! Morsomme knapper og nydelig hullmønster!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Glad for at jeg kan være til inspirasjon for andre - selv finner jeg masse inspirasjon på blogger og nettsider! Ser jo at du lager supermasse fint selv :) :) :)

  SvarSlett
 3. Som alltid - nydelig ;) Kan tenke meg snuppa blir smaching i denne :):):)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar hos meg :)
  Måtte jo in her å se da, å her var nasse fint - legger til bloggen din hos meg jeg :)
  Denne måtte jeg rett in på cascade å finne mønster på :) Lekkert :)

  Snart jul, ikke stress - bare ha det kos :)

  SvarSlett