12. des. 2011

En nødvendighet

Det er et privilegium å kunne strikke det som noen ganger er litt kjedelig - som passer bra som kafé-strikk - men allikevel høyst nødvendig og nyttig! Nå har gradestokken vist minusgrader flere dager på rad... og snøen forårsaka bil og flykaos i ettermiddagstimene i går:-) Da er det deilig å kunne gå i kurven og hente frem en bukse som det "bare" mangler trådfesting på før den er klar til bruk...


Jeg har tatt utgangspunkt i masketall fra nøstebarn si "ribbestrikka babybukse", men har planlagt den til å passe sammen med ei jakke i forskjellig strukturstrikk, så da ble det rettstrikk utenom vrangbordene.... 

Mønster: se over...
Garn: Isager 2-trådsull, 56 g
Pinnenr: 2,5 og 3
Str: 0-1 år

Og kjolen som nevnt i forrige innlegg har endra status fra mønsterstrikk til kaféstrikk;-) Skal ein tur med venniner på kafé i kveld, så da håper jeg den vokser adskillig i cm...4 kommentarer:

 1. Flott bukse! Og nøstebarnboka er mest uunnværleg ;o)

  SvarSlett
 2. Ullbukser er en nødvendighet, men du og du så kjedeli å strikke, så da er jo veldig kjekt å plukke fram en ferdig bukse som bare mangler trådfesting. :-)) Heldigvis er det nå nokså enkel strikk så det passer like bra foran tv som i bilen og på kafe. :-)
  Den lua og vottene i forrige innlegg var utrooolig fine. Skal definitivt strikke begge deler, men hvor mye bruker du av garn på et slikt sett i lanett?
  Knappene gjorde virkelig susen, morsomt med slike detaljer som pynter opp litt.

  Ha en flott uke.

  SvarSlett
 3. Jeg har forresten lagt deg til i blogglisten min, håper det er greit. :-))

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer!! Lue og vottesettet veier 51 g med knappene på (glemte å veie før knapper) så det skulle jo tilsi i underkant av 50 g...:-) Helt fint å ligge i blogglisten din:-)) Takker!

  SvarSlett