26. nov. 2011

Mens vi venter...

I dag har jeg vært på leit etter den gode julestemningen... venner til pepperkakebaking og julegavemekking, julemusikk i stua, grøt og rød saft, gløgg, mandaringer og marsipan... julestjerne og adventstake er på plass!  Jo jeg kjenner den kommer sigende... den gode julestemningen!


Innimellom pepperkakesteking fikk jeg montert ferdig disse sårt tiltrengte vottene. Lille prinsessa har votter som favoritt kos til soving, de brukes i hver hvil, hun har klart å slite ut sitt første par... de ligner sukkertopper nå og sitter absolutt ikke på hendene lenger. Disse er inspirert fra mønsteret i mykstart-boka og vil passe sammen med dette settet jeg har blogget tidligere:-)

Mønster: En egen kombinasjon av flere i Myk start boka
Garn: Tynn ull fra Schachenmayr
Pinnenr: 2,5

8 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar i bloggen min:)
  Alltid hyggelig med juleforberedelser, kose deg videre. Koselige votter!

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for varme ord i bloggen min :) Skjørtet har jeg diktet selv, men om du ønsker en nærmere forklaring på den?, kan jeg sette meg ned å se litt på det ;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen hos meg!

  Nydelig votter, Myk start-boka er veldig fin og inspirerende!

  Ha en fin første søndag i advent!

  SvarSlett
 4. Håper dere hadde en koselig dag, og nyt julestemningen! Her var vi på tenning av julegrana i dag - med MYE vind og regn - vel, ikke helt julestemning men... ;) Var kun ca 40 som hadde møtt opp...hehe ;)

  Kjempesøte votter til lillemor! :)

  SvarSlett
 5. Jeg må finne frem julestemningen jeg også :)

  Takk for koselig kommentar i bloggen min! :)

  SvarSlett
 6. Da kan du ta deg en tur innom bloggen min om du har lyst på oppskriften. Håper den er forståelig, hehe.. ;) Om det er noe som er uklart er det bare å ta kontakt! Ha en finfin uke! =)

  SvarSlett
 7. Fint og oppdage bloggen din! Så mye fint du har!

  SvarSlett
 8. Nå ga du meg en ide om hva jeg kan bruke det garnet til, har nemlig 4 nøster liggende etter et avbrutt forsøk på en luftig fanajakke, ble liksom ikke helt klok på det garnet! Det er jo sååå mykt, men fant ingen oppskrifter som passet...

  Veldig fin blogg du har forresten, her kan jeg sikkert finne mye inspirasjon :)

  Klem

  SvarSlett