16. des. 2011

Jakke-jakten

Vel, vel, jeg har vel havnet i fella jeg også... den store jakke jakten ender utvilsomt i flerling produksjon(av jakker vel og merke;-))! I tillegg til gensere i samme størrelse... (Se under jakke og genser etikettene i sidebaren) Nå håper jeg bare at prinsessa passer denne størrelsen en god stund fremover, slik at vi får brukt det mest mulig!!


I sommer var vi innom en svensk liten by hvor en av lokalbutikkene bestående av sko og knapper(!?) hadde opphørssalg! Brune pumps ble mine for 70 svenske kr... så var det knappene da... På veggen stod det en lapp om at det kosta 35 skr pr knapperør, jeg sjekka at det var en del knapper i hvert rør jeg tok med meg før jeg sikta mot kassen. Da jeg kom dit viste det seg at prisen var 35 skr for et fullt knapperør, derfor la kassadamen alle knappene over på 1 stooort rør og alle disse ble mine:


Og hvorfor nevnes disse knappene nå??? Da jeg leita etter knapper til denne jakken var det akkurat 6 knapper som passa fra dette knapperøret. Jakken skal brukes sammen med den grå buksa i forrige innlegg, så da var det jo supert med sølvgrå knapper... med bling i:-)!

Jakken kan i oppskrifta strikkes både med isyddeermer og raglanfelling. Det blir ett lett valg, raglanfelling på meg:-)


Mønster: Jakke med flettemønster og dobbel perlestrikk(nøstebarn-boka)
Garn: Isager tvinni tweed (fargen er lys syrin, gråmelert)
Pinnenr: 2,5 og 3
Str: 1/2 år

11 kommentarer:

 1. kjempe fin jakke!! Denne blir hun fin i :) Heldig du som fant så mange knapper til liten peng! Det er slike kupp som gjør det spennende! Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 2. Så nydelig jakke. Fine knapper du har fått tak i.

  SvarSlett
 3. Heldig med knappehandlen :)
  Kjempeflott jakke, den varmer nok godt nå i vinter.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Nydelig jakke, og hvilket knappe-kupp :-)

  SvarSlett
 5. Herlig jakke, og jeg er helt enig; raglan er som regel førstevalg:)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koslig komentar i bloggen min. Nå har jeg kikka litt i din, og du har laget MASSE fint! Må si du er heldig med den fine haugen med knapper.. Jakka er super fin, den blir nok mye brukt!

  SvarSlett
 7. Wow, rene knappehimmelen:)

  SvarSlett
 8. Takk for koselig kommentar inne hos meg! Det er også så kjekt og komme over blogger jeg ikke kjente til fra før, som denne:) Kjempenydelig jakke du har laget! Og jeg er også en knappefanatiker, og hadde nok gått helt berserk i den svenske butikken du snakker om. Så utrolig heldig du var!

  Ellers masse fint strikk her - kommer garantert igjen:)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen!!! ... og hjelper meg til å finne nye blogger :-) Veldig artig!

  SvarSlett
 10. Så utrolig fin jakke!! Liker bloggen din :)

  SvarSlett