14. apr. 2014

Rød påske?

Påske egget er fyllt, med garn!

Hvor er det gule garnet? Det ville absolutt gitt den beste påskefeelingen. Men late dager og klirrende strikkepinner gir masse kos i seg selv. 

Da blir det rød påske i strikketøyet i år. Lillebror skal få seg en rød shorts fra Den store guttestrikkeboken. Storesøster venter veldig på en Smilla kjole fra Knit for your kid av Susie Haumann. 
Tror jammen jeg skal lete etter noen små gule og grønne nøster som kan kose seg blant andre egg, kyllinger og kaniner. Pynt og strikk = dobbelt anvendt garn!


9 kommentarer:

 1. Så herlig påskeprosjekt! Ha en fin strikke påske!

  SvarSlett
 2. Rødt er flott! Hvilken farge og garn bruker du? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. New zealand lammeuld, farge 120. Enkel tråd på shortsen, dobbel på kjolen :)

   Slett
 3. Rød påske? Ja, hvorfor ikke? :) God påske, uansett farge!

  SvarSlett
 4. Deilige farger, selv om de ikke er helt "riktige". God påske :D

  SvarSlett
 5. Riktig god påske!:) Gleder meg til å se ferdige røde plagg!

  SvarSlett
 6. Rød shorts høres veldig spennende ut. Gleder meg til å se resultatet! Jeg er veldig glad i rødt, men er ikke så flink å variere fargene til mine to gutter. Blir stort sett "guttefarger". Fint med litt fargerike tips! :-) God påske!

  SvarSlett
 7. Rødt er herlig, en favorittfarge hos meg. Har strikket en del med akkurat den fargen i NZ ull. Smillakjolen står på min strikkeliste også, men den har stadig blitt forbigått. Spent på hvordan den blir i rødt!

  SvarSlett
 8. Rødt er veldig fint! Ingen typiske påskefarger på pinnene her heller, men stripestrikk i grått, naturhvitt, turkis og - rødt :)

  SvarSlett