24. mar. 2014

Vårblomstenes strikkefakta

Vårblomstene trengte et skikkelig påskudd får å trenge gjennom vintersnøen! Påskuddet for å bli ferdig er blogget tidligere, og sees på modellen i det innlegget.




Nå er den helt ferdig, og strikkede fakta er klare. Mønsteret er "Lille Idas blomster" av Anette Danielsen. Jeg la opp til størrelse 2 år, men siden jeg glemte å bytte pinner ble hele strikket på pinne 2,5. Da ble det en liten 2 års størrelse. Strikket i coast (ull/bomull blanding), totalt 47 g.

Den har vikariert som ufo i strikkekurven en stund frem til en niese i rett størrelse nylig var på besøk.

Nå er den lagt i posten å på vei sørover til de som skryter av sol og varme dager!!

10 kommentarer:

 1. Den er så fin! Liker også fargene godt. Litt avberkk til rosarosa.Fint med alt som blir ferdig. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Det ble jo en veldig fin topp da! Og koselig med vårblomstene. :) jeg trenger også motivasjon til å ta fatt på noen UFO-er. :)

  SvarSlett
 3. Fine vårblomster! Det blir vel mange fine vårdager etter hvert, tenker jeg:) Personlig må jeg ha unna påska før jeg er klar for vår, så jeg holder fint ut noen uker til! Fin uke til deg:)

  SvarSlett
 4. Den så myk og deilig ut. Så flaks at du hadde en niese i rett størrelse :)

  SvarSlett
 5. Selv om jeg ikke er så gla i rosa, må jeg si at den var helt smashing! Anette Danielsen har mange fine oppskrifter, har jeg oppdaget!
  Grått og rosa er faktisk veldig pent sammen, når jeg tenker meg om husker jeg at jeg lagde et halssmykke i gave til en kollega en gang, med rosenkvarts og grå swarowski, og det ble så fint at jeg nesten ville ha det selv.

  SvarSlett
 6. Så nydeleg den er :) Blir god å ha no om våren.

  SvarSlett