11. mar. 2014

Litt vårrydding og -blomstring

Åh, så deilig å få litt (strikke)rydde motivasjon! 

Vi har hatt besøk av et tantebarn som i følge mammaen gjerne ønsket seg toppen som ble påbegynt i oktober. Den ville bli fin nå til våren og blomstrer uansett vær og vind!
Toppen ble lagt til side da jeg etter å ha strikket halve bolen, fra toppen og ned, fant ut at jeg i ammetåka hadde glemt å bytte fra pinnenr 2,5 til 3. Da ble den ikke passende til Storesøster, og all motivasjon til å fortsette blåste bort…

Nå ble det en fin fin anledning til ferdigstilling. Jeg håpa å bli helt ferdig ila helga, men tynt coast garn på pinne 2,5 tar sin tid. Den ble iallefall prøvd på modellen, som for såvidt ikke så noe problem med litt løse tråder og uferdige ermekanter, og villig stod modell for tante.
Takk og takk! Den er snaaaart ferdig og kommer med luftpost…


6 kommentarer:

 1. Dette kommer jo til å bli en superfin vest:)

  SvarSlett
 2. Det er ikke bare i ammetåka man gjør sånne feil, jeg glemmer å bytte pinner hele tiden :P Men kjempeflaks for tantebarnet ditt at du bommet på størrelsen, da :)

  SvarSlett
 3. Den blir jo super! Det er jammen fint at det dukker om nye, små mennesker som kan bruke disse plaggene som ikke blir så store som vi hadde tenkt....;)

  SvarSlett
 4. Veldig fin! Men pinne 2 1/2 er litt kjedelig ja ... Godt å bli ferdig, og godt å få ryddet! Jeg ønsker meg litt sånn motivasjon jeg også :)

  SvarSlett
 5. Dette er til glede for dere begge to! Toppen blir riktig fin!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. Så koselig med slike ønsker ;-)

  SvarSlett