4. sep. 2013

Vente, vente, vente...

Det sies at det ikke er uten grunn at et svangerskap er godt og vel 9 mnd, en trenger tid til forberedelse - både baby og foreldre! En del av forberedelsen er å samle og lage små klær til den nye skatten. Trenger vi strengt tatt nytt hentesett?? Ja, lillebror må få sitt eget! Og pusletiden med det lille settet er skikkelig mammatid. Det har derfor blitt strikket på over litt lengre tid - når jeg på trass har trosset kvalmen. Det kunne resultert i en ufo, slik som prinseteppet i forrige svangerskap. Det teppet ligger fortsatt 2/3 ferdig i en pose nederst i en haug. Minner sånn om kvalme at det foreløpig er umulig å ferdigstille...
Men, nå er tråder festet og etter 1 ukes leting fant jeg tilslutt en butikk med små knapper som hadde flere enn 5 av samme sort! Skikkelig irriterende å gjøre seg ens ærend flere ganger til knappebutikker, som bare har 2-5 igjen av hver... Så da ble det perleknapper igjen da, kvadratiske iallefall, og lyse blå strikk kan vel ikke misforstås??
Ingen sokker å se?? Nei, jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå for de som er i mønsteret (som er korte i skaftet og ser ut til å være av "ta bilde fort før jeg ramler av foten" slaget) eller de som jeg vet sitter godt på foten og nesten er umulige å sparke av. Kanskje jeg må ta en Ole Brumm?  - fremdeles noen uker igjen....


Mønster: Nr:27701 i Babyhefte nr 277 fra Dalegarn
Garn: Dale babyull, 202 g
Pinnenr: 2 og 2,5
Str: 0-1 mnd
Knapper: 9 stk


9 kommentarer:

 1. For et søtt hentesett:-) Med et lite nurk inni der - åååå:-)

  Da yngstegutten vår kom måtte jeg gi bort flere plagg jeg hadde strikket til ham da jeg var gravid - de minnet så mye om kvalmen. Klarte rett og slett ikke å kle de på ham.

  SvarSlett
 2. Så fint sett! Det ER koselig å ha et nytt hentesett selv om man har et fra før, og man skal ikke undervurdere betydningen av forberedelsene :-) Strikk de du vet sitter på bena du! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 3. Nydelig! Håper det passer mer enn to dager (eller hva det var, kanskje tre dager, det jeg strikket til datteren min...)
  Kos deg med siste del av "rugingen":-)

  SvarSlett
 4. Hentesett er det noe magisk med! Så mye forventninger og glede innbakt.

  Jeg hadde vel motsatt av deg, strikkingen var det som reddet dagene mine i all spyinga. Boklesing gikk ikke, tvtitting ikke, bare strikking var greit for hodet akkurat da, så det ble myyye babystrikk.

  Lykke til med innspurten!

  SvarSlett
 5. Så nusselig sett som helt sikkert blir kjempefint på :-)

  SvarSlett
 6. Hentesett må til! Jeg tror jeg ville valgt de mest praktiske sokkene, men det er vel gjerne fordi jeg også synes de er de fineste! ;)

  SvarSlett
 7. Så fint!Og så hærlig med en liten en i magen <3

  SvarSlett
 8. Så nydelig dress du har strikket! Lykke til med resten av svangerskapet, og fødselen når den kommer.

  SvarSlett
 9. Nydelig sett.
  Klart lillebror må ha sitt eget!

  SvarSlett