22. des. 2012

Alt går! Håper jeg...

Da er vi kommet til 22.desember! 2 dager igjen til julaften... Jul blir det uansett :) !!! Vi har hatt flott forskudds julefeiring med familie sørpå - bonusen ble litt omgangssyke med i baggasjen på returen... vi satser på at alle er i stor form igjen til julaften! Så sofaen slites litt hardere enn vanlig i disse siste førjulsdager, og strikkepinnene går ikke slik eieren ønsker... men jeg gir aldri opp!
Her tar kjolen form... Den er artig å strikke, og siden det er mønster blir det ikke utallige runder glattstrikk med mange masker. (Pinnenr 4 gjør at maskeantallet er betraktelig redusert sammenlignet med fjordårets prosjekt på pinnenr 2,5) Vi har backup kjole, så det er ingen som blir sittende i strømpebukse og body på julaften;) Men, det er da enda 2 dager igjen....


3 kommentarer:

 1. Bloom! Det går, og hun blir sikkert nydelig! :)

  SvarSlett
 2. Lykke til med strikkeinnspurt! Nydelig kjole forresten:-) Jeg strikker på siste julegave (heldigvis bare en lue). God jul!!

  SvarSlett
 3. Heia deg, heia deg! Jeg tror du når mål innen julaften! Om du vil, da. ikke stress. rød jukekjole gjør seg særdeles godt i romjula også! (0:

  God jul!

  SvarSlett