2. nov. 2012

With love...

"Med kjærlighet i hver maske" eller "made with love" blir gjerne sagt i forbindelse med hjemmestrikka plagg. Og ja; det tar tid - tid til å legge masse kjærlighet ned i både valg av oppskrift, garn, farge og selve strikkingen før et plagg kommer av pinnene - kan pakkes inn og overleveres den tiltenkte mottaker. 

Jeg har et konkurranse instinkt som vanskelig lar seg undertrykke... og i går satt jeg på youtube og så på  hun som har verdensrekord i tempostrikk. Utfordringen som var lagt inn på slutten av snutten var: legg opp 60 masker på pinnenr 5. Ta tiden! Når du strikker 200 masker på 3 minutter er du klar til å delta i konkurranser! Jeg skal ikke legge opp 60 masker, jeg skal ikke ta tiden, og jeg skal ihvertfall ikke konkurrere... Jeg vil holde meg til kjærligheten i strikking som nevnt over... tror jeg...
Jeg strikka først en artig skrue hettelue og siden mottaker ber om å få den på selv, kombinert med at den har utrolig god passform til modellen her, måtte jeg lage et eksemplar til. Drops Big merino har i mine øyne en noe begrensa fargepalett, så dobbel babymerino ble et godt alternativ i ønsket farge. Den ble noe tettere og en anelse mindre i størrelsen, men sitter godt denne også!

Garn: Dobbel babymerino fra Drops, 109 g
Pinnenr: 4,5
Str: ca 1 år (strikka med maskeantall 2-3 år)

God kreativ strikkehelg!!!3 kommentarer:

 1. Den hua strikker eg på og, kjempe flott!

  SvarSlett
 2. Takk for tips om garnalternativ :-)

  SvarSlett
 3. Hei, flott lue :-) Kjolen til Karoline som jeg skrev om i bloggen finnes det ikke oppskrift på. Bølgemønstret fant jeg på en dukkekjoleoppskrift og resten har jeg ordnet og regnet på selv. Har ikke brukt en veiledende kjoleoppskrift engang. Men tusen takk for hyggelig kommentar :-)
  Klem fra Kristin

  SvarSlett