16. nov. 2012

Vestvendt kjærlighet

Lille snuppa her begynner å bli så stor nå at hun vil nesten ikke ta vesten av etter prøving, selv med mange løse tråder. Og satt utålmodig ved siden av for at trådene skulle festes og knapp syes i! Knappe valget var hun særdeles godt fornøyd med; det er noe blankt og fint...

Tidligere i høst var jeg så heldig å vinne mønster hos Småtikken og meg - hun har laget flere søte mønster! Vesten var forsåvidt ferdig for noen uker siden, men jobbing og besøk gjør at siste finish tar litt tid... Så når jeg skulle strikke kantene er jeg glad i perlestrikk, så det ble foretrukket. Ellers tror jeg(!) at jeg har fulgt oppskriften sånn noenlunde:)


       

En av de lokale knappeutsalgene hadde halv pris på hele sortimentet... Det ble en del knappe - må vel nesten kalle det hamstring! Denne knappen lå i en bolle med enkeltstående knapper til kr 2 pr stk. 

Og... endelig har jeg gode bloggemuligheter igjen. Macen holdt på å ta kveld og kunne ikke motta et eneste bilde til fra kamera - fullt minne - så all blogging i det siste har blitt fra mobil. Nå derimot er ny maskin med myyyye større minne på plass, må bli kjent med nytt system så det tar litt tid, men det blir bedre og bedre! 
                       


Garn: Big Merino fra Drops, 134 g
Pinnenr: 4,5 
Str: 18 mnd

Da er det bare å gjøre seg klar til nattevakts helg!! (Det vil si mye tid på jobb, lite tid til annet...) Men på mandag er det gjort for denne gang:) 

10 kommentarer:

 1. Her kan jeg ikke se bildene dine :( Ser de på ravelry, da. Fin vest!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding! Litt oppstarts knirk med ny programvare... Bildene viste hos meg, men ikke for andre... Beklager det!!

   Slett
 2. Veldig flott vest, og kjekt at plagga blir sett pris på. God helg.

  SvarSlett
 3. Flott vest, denne var riktig fin! Fargen er også helt etter min smak :)

  SvarSlett
 4. Kjempesøte vest. Skjønner godt at hun ikke vil ta den av.

  SvarSlett
 5. Så flott vest :) Knappen gjorde den perfekt til en liten tuppe :)

  SvarSlett
 6. Så flott den var, ha en fin ny strikke uke hos deg!

  SvarSlett
 7. Nydelig nydelig nydelig!!! :)
  Så gøy hun setter pris på klærne!!!

  Her strever jeg fremdeles med julekjolen - håper den blir ferdig til jul ;)


  Joi

  SvarSlett
 8. Såå fin vest! Veldig søtt med den lille hjerteknappen:)

  SvarSlett
 9. Nydeleg vest og ein kjempefin hjerteknapp. Utruleg kjekt når ein strikkar til nokon som set så stor pris på det at ein knapt får gjere det ferdig før det skal på. ;)

  SvarSlett