31. des. 2015

et lite vink i 2015...

Det er ikke det at det ikke har blitt strikket noe i 2015... det vitner instagram tydelig imot. Men bloggingen måtte nedprioriteres en periode. Mulig den perioden nå nærmer seg slutten...

I collagen er de mest likte bildene på instagram, her er en god blanding av mønstre laget av andre og fristilstrikk av meg. Fristrikk (strikk uten eksisterende mønster) er noe jeg har utforsket mer og mer de siste mnd, å tørre å strikke litt etter inspirasjon. Merkelig nok går det ofte bra. Jeg høres kanskje litt overrasket ut, det er jeg også! Barna vokser og det gjør også størrelesene det må strikkes i. Fra favoritt pinnenr 2,5 og 3 har nok dette vokst gjennom året til å etablere seg på pinnenr 3 og 3,5. 

Til alle dere nydelige strikkebloggere: Takk for masse deilig inspirasjon i året som har gått!!!

Godt nytt år!!!6 kommentarer:

 1. Og takk for følget i 2015! Veldig moro å se det samlet!

  SvarSlett
 2. Wow, så mye fint du har laget! Fint å se deg igjen på bloggen, jeg surfer lite fra mobilen, så instagram bruker jeg sjelden. Modig av deg å strikke på frihånd, jeg gjør det også av og til, men ikke såpass avanserte ting som du har laget! Som sagt på Ravelry får jeg lyst til å be deg lage mønster (særlig på den fine jentetoppen!), men skjønner at det blir noe helt annet igjen. Det er uansett ment som et kompliment!

  God nytt år til deg :)

  SvarSlett
 3. Så mange lekre barneplagg du har strikket gjennom året!

  SvarSlett
 4. Så mye fint strikk :)

  SvarSlett
 5. Godt nytt strikkeår! Håper bloggingen din tar seg opp igjen😉

  SvarSlett
 6. Der var det jammen meg mange flotte strikkerier. Liker godt smaken din. Ønsker deg et godt nytt strikkeår.

  SvarSlett