5. okt. 2014

Modulf og Mindy

Elefanten og musa gikk til stranden for å bade. Elefanten var så rask uti at musa ikke rakk å summe seg. "Hei" roper musa "du må komme tilbake!" Elefanten vader opp på stranda igjen. Musa ser nøye opp og ned. "Jeg skulle bare se om det var du som hadde tatt badebuksa mi!"

Klarer ikke å komme utenom en elefant- og musevits når disse to står/sitter med sine sorte øyne og ser på meg. Kan jeg få presentere Modulf (elefant) og Mindy (mus):
Jeg har lenge tenkt at jeg ville utfordre hekleren i meg. Rettere sagt, installere en hekler! Tidvis har jeg også nevnt det her på bloggen. Nå har det endelig gått fra prat til handling. Med de fiiiine hekleoppskriftene fra @bareanette som selges på epla måtte jeg gi det et forsøk. Riktig nok med sine begynner skavanker... men hjemmelaget er hjemmelaget. 

Musa er sosialt fullt akseptert av storesøster og henger under armen hennes på dagtid og deler seng på nattestid. Elefanten er blitt hyllepynt i lekekroken. (matcher forøvrig sofaen, så aldri så galt...)

Hurra for brutt hekle-etter-oppskrift sperre!!! Blir nok flere i hekle-kosedyr i familien her hos oss. Storesøster mener bestemt lillebror trenger en sjiraff...


5 kommentarer:

 1. Så fine! Gratulerer med nyinnstallert hekler :)

  SvarSlett
 2. Så fine de ble! Hvor har du fått tak i øynene? Det å få øynene fine synes jeg alltid er det vanskeligste med å lage strikke- og heklefigurer

  SvarSlett
 3. Så mye fint håndarbeid du lager!! Blir inspirert:)

  SvarSlett
 4. Så herlige! Jeg har også kjøpt noen oppskrifter av henne, men har fått heklesperre.. Kanskje jeg likevel må hoppe i det?

  SvarSlett
 5. Så koselig par. Og veldig søte. Her hos oss er det visst bare skumle kosedyr som flytter inn, hehe.

  SvarSlett