19. jun. 2012

Hjemme best!

Det ble mye stillere her på bloggen enn planlagt i tiden hvor vi hadde foreldrepermisjon sammen... Jeg var, som vanlig, meget opptimistisk i forkant og tenkte at nå blir det hvertfall tid til blogging! Meeeen, nett-tilgangen var dårlig utbygd i deler av sørnorge også, så det ble med gode intensjoner.... Strikka har det blitt - jeg hadde sørga for å ha oppskrifter og garn med for ca 5 års forbruk (tålmodige strikkemannen har lossa og lasta garn, oppskrifter og knapper med største tålmodighet...) Ja, for det måtte jo være forferdelig for en strikkende fru å vite at det prosjektet hun hadde mest lyst til å gå i gang med var flere timers flytur unna??? Så nå har jeg begynt på festefest! Hurra for gode venner som stikker innom for å hilse på, det gjør festingen så mye gøyere;)

Ett av plagga som måtte gjøres ferdig var bunaden til 17.mai! Jeg jobber (dessverre mange ganger) best under press, så jeg hadde satt 1.mai som siste sjanse til å begynne på den... Det ble satt av ekstra stikketid de ukene og festing av tråder, montering og damping var unnagjort til 16. mai kl 2330! Godt beregna...eller flaks;)?Modell fra Sandnesgarn, strikka i str 1 år
Med en modell som alltid vil spasere (med følge vel og merke)
kom den absolutt til sin rett 17. Mai

Så da er vi hjemme igjen... uka har gått med til å "rydde" seg på plass igjen;) Det gav jo en mulighet til å rydde litt i bodene også - ja så var vi jammen igang igjen! Men i et hus er det ihvertfall mulig å lukke dørene til lagrene:) ...og jeg gjenoppdaga ting som jeg hadde glemt jeg hadde... Herlig å komme hjem!

Det blir snart en skikkelig oppdateringsrunde på bloggene rundt forbi! Jeg gleder meg:) så klar for nye tips til sommer... eller må vel snart si forberedende høst strikk??? Har 3 prosjekt på gang allerede her... 2 kommentarer:

  1. Tenkte faktisk på deg senest i dag og lurte på hvor du var blitt av! Godt å se at du er tilbake! :-) Hils!

    SvarSlett
  2. Nydelig bunadsskjørt! Så godt det kom til sin rett på ei gående lita frøken.

    Ha en strålende dag!

    SvarSlett