13. mar. 2012

Herlige hettegenser!

Om mange synes hettegenser ikke er så praktisk, så er den utrolig søte på! ...og jeg er jo av dem som syns det er herlig med hetta også... tar den utenpå lua når det er tid for en hvil:-)


Denne genseren er blitt strikka og hekla på over vårt landstrakte land... en av kommentarene som falt av en bekjent var: "hvorfor skal du ha de store hullene midt på???" Det var bare ved første øyekast:-) feltet i front er fletta... noen lufte hull er det i mønsteret i form av kast, men det tror jeg blir veldig deilig, da denne genseren er strikket i tykk og god alpakka! Den varma godt da jeg festa tråder og hekla kanter.

Jeg fikk låne tilbake genseren litt mens mottaker var i barnehagen! Jenta selv er meget godt fornøyd med genseren og smiler fra øre til øre! Vippe-kanten foran gir en god vipp, som også er lett å holde og løfte i ... noe som de fleste barn av en eller annen grunn gjør i større eller mindre grad... Så dette ser ut til å være en bruker favoritt!!!


Jeg er utrolig glad i flette mønster - og når det kombineres med raglan og hette må det jo bare bli bra;-) Siden genseren ble gitt bort så snart den var ferdig blir det ny til lilleprinsessa - denne vil jeg ha til henne selv også!!

Jeg hadde ikke lyst til å strikke med dobbelt garn i ulik kvalitet, så jeg valgte sandnes alpakka med ca samme strikkefasthet... funka fin fint!

Garn: Sandnes Alpakka
Pinnenr: 4
Str: 1 år


8 kommentarer:

 1. Så fin den ble!! Det er en stund til min er ferdig, men det går fremover:).

  SvarSlett
 2. Hei! Flott hettegenser! Ser du lager mye annet fint også! Du har et lite forsprang på meg i bloggverden, jeg startet opp ved nyttår. Du er velkommen innom! :-)

  SvarSlett
 3. Vakker! Rett og slett:) Ikke rart hun er fornøyd:) Jeg og elsker fletter, og har særlig fått dilla på det nå i det siste, så denne falt jo virkelig i smak:)

  SvarSlett
 4. Nydelig genser i flott garn! Jeg er helt enig i at hetter ser veldig fint ut på gensere og jakker:)

  SvarSlett
 5. Veldig fin! Jeg er og svak for hetter, eldstemann var luenekter, men hetter var bare deilig. Og så er det supersøtt på!

  SvarSlett
 6. Der var den ferdig ja, så nyyydelig!!! Heldig prinsessen som fikk denne :) Nå er jeg snart ferdig med den røde jakken, har bare igjen festing av tråder + heklet kant - blir spennende å se om den faller i smak hos lillemor :)

  SvarSlett
 7. Hei. Hette eller ei, kjempefin var den uansett :-)

  SvarSlett